YALANCI PROFİTEROL

22 Ekim 2014

YALANCI PROFİTEROL




MALZEMELER

1 paket savyer bisküvi

Islatmak için;

Süt
Toz şeker

Muhallebi için;

3,5 kahve fincanı un
3 kahve fincanı toz şeker
1 lt süt
1 paket kremşanti
1 paket toz vanilya

Çikolata Sos;

1 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı kakao
4 tatlı kaşığı mısır nişastası



TARİFİ

  • Bir tencerede süt,un,toz şeker, vanilya karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim. Ilıdıktan sonra kremşanti ekleyip çırpalım.
  • Çikolata sos için süt,su,kakao,mısır nişastasını tencereye alıp pişirelim.
  • Süt ve toz şekeri bir kasede karıştıralım. Savyer bisküvilerini ıslatıp servis yapacağımız kaba koyalım.
  • Savyerlerin üzerine muhallebi koyalım. Çikolata sosu üzerine dökelim. Buz dolabında 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapabiliriz.

Share This Post

0 yorum:

Yorum Gönder