Beties Kurabiye Modelleri

3 Ağustos 2014

PASTA
Genel olarak herkes tarafından sevilen Pasta Çeşitleri, sürekli olarak tüketim alanı içinde yer almaktadır. Ancak bazı anlar vardır ki, biraz daha özen ve görsellik gerektirir. Bu gibi durumlarda Bireyler çoğu zaman Tasarım pasta modellerinden yana tercih haklarını kullanır ve konuklarına çok daha güçlü bir görsel sunum hazırlar. Bir ailede 6 kişi olduğu düşünülürse, muhtemelen 2 ayda bir doğum günü kutlanacaktır. Senede bir defa kutlanan yaş günleri, normal olarak özenli bir hazırlık süreci gerektirir.


Yaş günü organizasyonların da kişinin yaşı ve özel zevkleri doğrultusunda tek katlı veya 2-3 katlı farklı formlarda pasta tasarımları oluşturulmaktadır. Tabi ki böyle özenli hazırlanan yaş günü için Lezzet Topları da başköşede yerini almalıdır. Aynı zamanda Özel Gün temalı küçük atıştırmalık cupcake çeşitlerinin lezzetine misafirlerinizin doyamayacağına emin olabilirsiniz. bunun yanı sıra son dönemlerde düğün, nişan ve kokteyl gibi büyük organizasyonlarda trend haline gelen Tema Parti Paketi seçenekleri, ağırladığınız konuklarınıza daha kaliteli ve şık bir sunum fırsatı vermektedir. Eşiniz, dostunuz veya sevgilinizle planladığınız özel bir anınızı, mutlaka özel tasarımlardan oluşan tatlı çeşitleri ile süslemek isterseniz.


Bu isteğinizi şirin, esprili bir tema seçimiyle gerçekleştirebileceğiniz gibi, aynı zamanda daha romantik tutkulu Pasta modelleri arasından bir tercih yaparak da gerçekleştirebilirsiniz. Tercih ettiğiniz ürünün içeriğini değiştirebilir, yapım aşamasının Türk Gıda kodeksine uygun malzeme kullanımı ile yapıldığına emin olabilirsiniz.

Share This Post

0 yorum:

Yorum Gönder