OSMANLI SARAY LİMONATASI

11 Mayıs 2015

OSMANLI SARAY LİMONATASI

   Havalar ısınınca favori içeçeklerimizi hazırlamaya başlarız ya işte bu Osmanlı Saray Limonatası da vazgeçilmez içeceklerden biri.




























MALZEMELER

3 adet limon
2 adet portakal
125 gr toz şeker
2,5 litre su

TARİFİ

  • Portakal ve limon kabukları rendeleyip şekerle yoğuralım.
  • Kabuklarını rendelediğimiz portakal ve limonu doğrayalım. Karışıma ilave edip yoğurmaya devam edelim.
  • Suyu ekleyelim, son kez yine yoğurup süzelim.
  • Sürahiye koyup buzdolabında soğuttuktan sonra Osmanlı Saray Limonatası servise hazır.
Afiyet olsun.

Share This Post

0 yorum:

Yorum Gönder