PRATİK KEBAP

21 Haziran 2015

FISTIKLI KEBAP

   Kebap severler için restorantlar da afiyetle yediğimiz kebapları hazırlamak oldukça pratik.. 































MALZEMELER

250 gr dana döş kıyma
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Toz fıstık
Domates
Sivribiber

TARİFİ

  • Kıymayı tüm baharatlarla birlikte yoğuralım.
  • Bir parça alıp şişin ucundan sonuna doğru parmaklarımız ile sıkarak yayılım.
  • Fırını 180°C `ye ayarlayalım.
  • Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye dizip domates ve biber ekleyelim.
  • 30 dakika pişirelim.
  • Kebapların üzerine toz fıstık serpip servis yapalım.
Afiyet olsun.

Share This Post

0 yorum:

Yorum Gönder